خواص ریحان|تخصصی ترین گفتار درمانی در شهرک بهارستان کرج 09121623463

درمان لکنت زبان در هشتگرد, گفتاردرمانی هشتگرد ,کلینیک گفتاردرمانی هشتگرد, بهترین مرکز گفتاردرمانی در هشتگرد ,مرکز ,جامع گفتاردرمانی هشتگرد ,مطب گفتاردرمانی هشتگرد مطب گفتاردرمانی در هشتگرد, بهترین مطب گفتاردرمانی در هشتگرد مرکز گفتاردرمانی در نظرآباد کلینیک گفتاردرمانی در هشتگرد,گفتاردرمانی نظرآباد, بهترین مرکز گفتاردرمانی نظرآباد ,گفتاردرمانی در هشتگرد ,بهترین مطب گفتاردرمانی هشتگرد بهترین گفتاردرمانی هشتگرد ,مطب گفتاردرمانی در نظرآباد

خواص ریحان|تخصصی ترین گفتار درمانی در شهرک بهارستان کرج 09121623463

ریحان (نام علمیOcimum basilicum) نام گیاهی یک‌ساله از تیرهٔ نعناعیان است که آن را در فارسی «شاهِسپَرَم» و «شاهسپرغم»[۱] و نازبو[۲] نیز گفته‌اند. برگ‌های معطرش را خام می‌خورند، و لعاب (موسیلاژ) دانه‌های سیاهش برای نرم کردن دست به کار می‌رود. در دو نوع سبز و بنفش وجود دارد. این سبزی بیشتر به عنوان سبزی خوردن استفاده می‌شود. دانه آن برای معده درد نیز مفید است.

تفاوت بذر ریحان با تخم شربتی و چیا

در ایران اغلب بذر ریحان با تخم شربتی و دانهٔ چیا اشتباه گرفته می‌شود، در حالی که این سه متفاوت از یک دیگرند و هر کدام خاصیت جداگانه‌ای دارند. در ایران تخم شربتی از قدیم در نوشیدنی‌های خنک برای برطرف کردن عطش در فصل تابستان استفاده می‌شود. گاهی تخم شربتی یا دانه‌های چیا به اشتباه به عنوان بذر ریحان خریداری شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد، یا خواص مربوط به بذر ریحان به تخم شربتی که در ایران فراوان است نسبت داده می‌شود که درست نیست. تنها شباهت بذر ریحان با دانه چیا و تخم شربتی لعاب‌دار شدن هر سه است (دارای موسیلاژ می‌باشند)، ولی خواص این سه دانه با یکدیگر فرق اساسی دارند.[۳]

نگارخانه

Related posts